Zeebodemloop 2018

Laatste nieuws: geef u op voor de Zeebodemloop!

 

Zie onderstaand bericht

 

25 april 2018

Zeebodemloop 2018

Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de groepen 1 t/m 8,

 

 

Op zaterdag 26 mei is het weer zover! De jaarlijkse Zeebodemloop vindt dan plaats. Een hardloopevenement voor jong en oud. Uiteraard doet Ichthus mee aan de scholenloop. Deze loop is voor alle kinderen uit groep 1 t/m 8 met het eerste startmoment om 11.00u. De afstand die de kinderen moeten lopen is één kilometer.
Uiteraard gaat het ons om het plezier en de deelname. Voor de snelste school en voor de 3 snelste lopers per categorie is er nog een prijs te verdienen.

 

De wedstrijd is op zaterdag 26 mei om 11:00 uur bij ‘De Koploper’ (Badweg 1). Uw kind dient om 10:15 uur aanwezig te zijn.

 

U kunt zich digitaal inschrijven via deze link:


https://www.inschrijven.nl/2018/zeebodemloop-scholieren/inloggen.html?pin=86383485

Voor snelle toegang is de link ook te vinden op: http://www.pcbs-ichthus.nl/

Inschrijven via deze link kan tot 10 mei!

 

 

Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben, mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag,

 

Hartelijke groet,

 

Meester Rémon

22 december 2017

Bestuurder SCPO ziet hoe Ichthus hoofd, hart en handen verbindt

Willem de Jager was afgelopen kerstviering bij ons op Ichthus. Hij schrijft hierover in zijn maandbericht op de site van SCPO "(..) Ik zag betrokken leerkrachten, kinderen en ouders. Mooi om te zien hoe de school de verbinding weet te maken tussen school, gezin en samenleving. Goed om te merken dat de school er niet alleen is voor kennisontwikkeling, maar ook aandacht heeft voor persoonsvorming en burgerschapsvorming. Fijn om te kunnen constateren dat we binnen SCPO Lelystad een leergemeenschap zijn waar het gaat om hoofd, hart en handen (..)".

 

Kinderboekenweek 2017
10 oktober 2017

Kinderboekenweek 2017

Woensdag 4 oktober was de start van de Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is 'Griezelen', met als motto 'Gruwelijk eng!'
Lees meer ›
05 oktober 2017

PO in actie

Wellicht heeft u er over gehoord: leraren, directeuren en bestuurders maken zich ernstig zorgen over de toekomst van het onderwijs en de toekomst van uw kinderen.

 

http://www.scpo-lelystad.nl/actueel/nieuws/manifest-po-in-actie

 

 

Daarom deden wij mee met de staking op 5 oktober én op 12 december