Stichting de Tussentijd

Kinderen van basisschool de Ichthus kunnen hier tussen de middag rustig lunchen met vrienden, kletsen en chillen, vrij spelen en activiteiten binnen en buiten doen. TSO de Ichthus en TSO de Vuurtoren zijn onderdeel van kindcentrum Zuiderzee en maken gezamenlijk gebruik van de TSO in basisschool de Vuurtoren.

Voor meer informatie klik hier.

Beste ouders,                                                                                                              maart 2017

Na de voorjaarsvakantie is er een nieuw overblijfteam van start gegaan op de TSO de Vuurtoren en TSO de Ichthus. Marrie den Boer en Susan Abdullah Rahim.
Marrie en Susan hebben als overblijfkracht op de Tjalk school gestaan. Ze hebben dus al ervaring met de overblijf. We zijn erg blij dat ze het team zijn komen versterken.

SDT heeft ook een Facebook-pagina. Een leuke interactieve manier om iedereen op de hoogte te houden van de activiteiten en ontwikkelingen op de overblijf. Regelmatig verschijnen er leuke en interessante berichten. Neem een bezoekje op onze site en like ons.

Wij willen u verzoeken voor de incidentele overblijf uitsluitend gebruik te maken van de digitale strippenkaart. U regelt de overblijf online via onze website: www.stichtingdetussentijd.nl

Voor al uw overige vragen omtrent het overblijven, het inschrijven van een abonnement of meer informatie over de strippenkaart kunt u ook terecht op onze website.

Ook kunt u contact opnemen met de coördinator TSO, Patricia Cherrat.

Vriendelijke groet,

Patricia Cherrat