Welkom op het gedeelte van groep 5/6. Wij zijn een klas met 22 kinderen. Op deze pagina kunt u onze klas volgen.

23 mei 2017 - Korfbaltoernooi
Preview foto Vorige week hebben een aantal toppers uit groep 5/6 meegedaan aan het jaarlijkse korfbaltoernooi. De eerste dagen werd met veel sportiviteit en een grote glimlach de ene na de andere wedstrijd winnend afgesloten. De toppers wisten na 5 wedstrijden als eerste te eindigen in de poule. Op woensdag was de eerste tegenstander meteen een maatje te groot. Ondanks de teleurstelling kunnen we enorm zijn op onze korfbalhelden.

Sportieve groet,

03 nov 2016 - Handbal toernooi 20016
Preview foto We hebben met onze klas weer leuk meegedaan met het schoolhandbaltoernooi.

Deze toppers waren ons team!

Karischa, Gelysse, Unique, Xavier, Kenji & Caio

11 okt 2016 - Vliegtuigjes vouwen
Preview foto Wat is er leuker dan vliegtuigjes vouwen op school? Vliegtuigjes vouwen en meten hoe ver ze vliegen!