Welkom op het gedeelte van groep 3/4. De leerkracht zal hier regelmatig nieuws en foto's plaatsen. Zo kunt u toch af en toe eens een kijkje in de klas krijgen. Heeft u zelf leuke foto's of nieuwtjes over groep 3/4? Mail dit dan naar info@pcbs-ichthus.nl

21 apr 2017 - Vakantie
Preview foto Groep 3/4 had vandaag een speurtocht in het Stadspark van Lelystad. Samen met groep 5/6 gingen ze speuren naar letters en allerlei sportieve activiteiten uitvoeren.

Moe maar voldaan werd de ochtend afgesloten en zeggen wij.....Fijne vakantie!

30 mrt 2017 - Samen Lezen
Elke dinsdagmiddag van 14.50 - 15.10 uur kunt u komen voorlezen aan de kinderen van groep 3/4.

Elke donderdagochtend van 8.30 - 8.50 uur is er een inloop-lees-moment om samen met uw kind een boekje te lezen. U bent van harte welkom en ik hoop u te kunnen verwelkomen op deze dagen. Tot ziens, tot lees-plezier.

13 feb 2017 - hoorspel Culturele Haven

15 dec 2016 - Creatief met Kerst
Vandaag zijn wij druk geweest met Kerst creativiteit. De groepen 1 t/m 4 waren gezellig bij elkaar in de klas om te Kerst knutselen. Een zeer geslaagde en gezellige middag.

15 dec 2016 - Kerst groep 3/4
Preview foto Zoals u kunt lezen hebben wij woensdag 21 december Kerstviering op school. Natuurlijk zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen en werken hier elke dag aan. Het is een drukke en erg gezellige tijd.

11 nov 2016 - Gezellige donderdag
Op donderdag 10 november 2016 hadden wij een mega gezellige leuke en andere dag dan anders in groep 3/4.

De dag begon met het schoolontbijt en iedereen kon gezellig in de klas een lekker en gezond broodje eten. De meeste kinderen aten er wel meer dan eentje en er werd volop genoten van het brood,bolletjes en het drinken.

De middag gingen wij naar een ontzettende leuke voorstelling in de Kubus. Het ging over "Buurman in de bieb". De kinderen hebben genoten en veel gelachen. Ze waren dol enthousiast en hadden zichtbaar plezier.

Dankzij ouders konden we met auto's heen en weer gebracht worden en kwamen we weer op tijd terug op school om deze top dag af te sluiten.

Het was een zeer geslaagde top gezellige dag in groep 3/4

Fotoalbum: Gezellige donderdag 10 nov.

01 nov 2016 - Culturele haven
Wji werken aan het thema ridders en rovers. En als verwerking hebben wij met groep 3/4 allemaal een kasteel gebouwd. Dit kon met Kapla, bouwblokken groot en klein. Ook moesten de kinderen samen werken en overleggen. Er zijn mooie kastelen en burchten gemaakt.

10 okt 2016 - Welkom in groep 3/4
Wij in groep 3/4 zijn nu al een aantal weken bezig. Zo zijn wij druk bezig met groep 4 om de tafels te leren en in groep 3 kennen ze al veel woordjes en kunnen ze mooie cijfers schrijven.

Wij proberen om hier regelmatig nieuwe informatie, foto's en weetjes te plaatsen. Mocht u zelf nog leuke weetjes en feitjes hebben voor de website kom het ons dan vertellen en delen.

Groeten van

juf Marianne en juf Elaine