Welkom op het gedeelte van groep 1/2. De leerkracht zal hier regelmatig nieuws en foto's plaatsen. Zo kunt u toch af en toe eens een kijkje in de klas krijgen. Heeft u zelf leuke foto's of nieuwtjes over groep 1/2? Mail dit dan naar info@pcbs-ichthus.nl

25 jan 2017 - Voorlezen
Preview foto Vandaag was het nationale voorleesdag. Bij ons in de klas hebben wij er een internationaal tintje aan gegeven. De moeder van Milan en Lila heeft in het pools voorgelezen en de kinderen  een mooie tekening  over het verhaaltje laten maken. De kinderen vonden het heerlijk om in hun eigen taal voorgelezen te worden.

Fotoalbum: Voorlezen in het Pools

13 nov 2016 - brede school
Preview foto De kleuters hebben op 4 maandagen na schooltijd de gelegenheid om te knutselen met een kunstenaar. Er is al met heel veel plezier gewerkt.

13 nov 2016 - Herfst
Preview foto De kleuters hebben over de herfst gewerkt. We hebben prachtige werkjes gemaakt, herfst-/Sint Maarten liedjes geleerd en appelmoes gemaakt. Ook hebben we in de maand oktober afscheid genomen van juf Diewer.

13 nov 2016 - kinderboekenweek
Preview foto De kleuters hebben in de kinderboekenweek over hun familie en opa's en oma's gewerkt. De oma van Jamie en de oma van Kently hebben voorgelezen en we hebben een mooie kaart voor oma of opa gemaakt en die naar ons eigen huis gestuurd zodat we konden zien of die ook echt bezorgd werd.

10 okt 2016 - Inloop woensdagochtend
Preview foto Vanaf het begin dit schooljaar zijn wij van start gegaan met de inloopochtend op de woensdag. Dit betekent dat wij iedere woensdagochtend de deuren open zetten voor ouders, verzorgers, opa's, oma's etc, om samen een activiteit met uw kind te doen. U kunt dan denken aan een spelletje, werkje, tekening, boekje lezen, bouwen etc.

Er zijn al vele enthousiaste ouders aanwezig geweest. Wij zien dat uw kind dit erg leuk vindt, en wij ook!

Tot woensdag!